Livat värre när Klas och Per triggar publiken

En föreställning med en trio artister som inte jobbat ihop tidigare. Hur ska det gå? En sak är konferencier och underhållare Klas Norberg säker på: publiken kommer att bli överraskad!

— Och även artisterna! Lägger han till.

När sommartidningen träffar Klas är det knappt två månader till föreställningen 17 juli. Då kommer Per Andersson, Klas Norberg och Anna Stadling att inta scenen och med huvudpersonerna finns också de talangfulla systrarna Fabienne och Juliette Glader som spelar violin och sjunger.

Artisterna kommer att backas upp av samma husband som spelar vid bygdespelet Höga Kusten.

Klas Norberg och Anna Stadling känner varandra sedan tidigare, bland annat var hon med på showerna under titeln Elvis i Höga kusten, där hon sjöng Johnny Cash-låtar.

Senaste mötet dem emellan skedde på Scala-teatern där Klas framträdde med Show Show, tillsammans med Jacke Sjödin.

— Då frågade jag om hon ville haka på. Men Per har jag aldrig träffat. Jag vet inte hur han är privat, men på scenen är han galen, så det ska bli kul! Vi får se vad han hittar på. Alla har fria händer och får göra det man vill.

Klas har med tiden utvecklats allt mer mot att bli underhållare, något som passar bra när han ska hålla ihop arrangemanget på scenen.

— Jag tycker att det är kul. Det är så mycket konserter under sommaren och nu tänkte vi att vi ska göra något med både humor och musik. Det blir också allvar och fina låtar men brett så in i bomben, en underhållningskväll, förklarar Klas som tycker att det blir allt roligare att bjuda på mer än musik.

Klas kommer att repetera föreställningen med bandet och sedan trimmas allt samman när Per och Anna kommer till Höga Kusten. Det blir snabba förberedelser.

— Det är grymma musiker i bandet så det är inga problem.

En säker överraskning blir opera modell Status Quo, en bredbent rockopera som Klas filar på.

— Och så blir det rock’n roll och låtar man kan sjunga med i.

Klas räknar med, och hoppas på att bli överraskad. 

— Vi har ett upplägg men det ska fyllas med mer. Jag är ganska säker på att det blir överraskningar, både för oss inblandade och för publiken. Vi ska få med så mycket som möjligt. Det kommer att bli en väldigt kul och fartfylld kväll!

Han säger att man kan lista ut en del av innehållet genom att titta på vilka som medverkar.

Kul i Lövvik kan bli ett årligt återkommande evenemang, kanske med fler föreställningar, om intresset finns. Konceptet ”Kul i …” är beprövat och vanligtvis byter man gäster inför varje föreställning.

— Vi får se hur det fungerar, säger Klas.

Möjligheterna är stora eftersom publiken verkar nöjessugen och han ser fram emot att kliva upp på den nya arenan i Lövvik.

Klas är mycket imponerad av satsningen.

— Den är otrolig! Jag tror att den gagnar alla i hela området.

Lämna ett svar